ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
Τραγωδία στην Αχαΐα: 25χρονη απανθρακώθηκε σε σφοδρό τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Το “πρόγραμμά” του ΣΥΡΙΖΑ για την Οικονομία, προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό “λεφτά υπάρχουν””, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία , τα όσα ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην αποψινή ομιλία του στην Καλαμάτα.
«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα.
Θα σχολιάσουμε όμως, τη “διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου.
Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον Σύριζα με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.
























































