Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “ατύχημα” που δεν πρέπει να συμβεί

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “ατύχημα” που δεν πρέπει να συμβεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, από τα Γιάννινα σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του την Δευτέρα το βράδυ.

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες στις 25 Ιανουαρίου με την ψήφο τους να νικήσουν τον λαϊκισμό, και εξαπολύοντας επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν είναι πολιτικός αντίπαλος για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι «ένα ατύχημα», που δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί».

Ο κ. Σαμαράς , αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στους κόλπους του σε κρίσιμα ζητήματα και αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Λαπαβίτσα.

«Ο κ. Λαμπαβίτσας ομολογεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε. Δεν μπορείς να ζητάς λεφτά από την Ευρώπη και να μην ακολουθείς τις πρακτικές τους». Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε, ποιος κινδυνολογεί όταν ο κ.Λαμπαβίτσας παραδέχεται, ότι η χρηματοδότηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης είναι στον αέρα.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς, τον κατηγόρησε για την πολιτική του στο μεταναστευτικό αλλά και στη δημόσια τάξη, λέγοντας : «Σε λίγο θα θέλουν, φυλακές χωρίς κάγκελα, δικαστήρια χωρίς εισαγγελείς. Μια κυβέρνηση θα πρέπει να προστατεύει τους πολίτες της, στο δικαίωμα τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και χθες στο Παρίσι, δεν φοβόμαστε βροντοφώναξαν. Σε ποιο πλανήτη ζει ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν έχουν μάτια να δουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο; Τι θα είχε συμβεί αν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ξηρό ήταν άοπλοι; Οι αστυνομικοί θα είχαν σκοτωθεί και ο Ξηρός στη γιάφκα του, θα σχεδίαζε το επόμενο χτύπημα. Αλλά σας είπα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...