ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Der Spiegel, Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συστάσεις στους Έλληνες πολιτικούς να μην υπόσχονται περισσότερα απ ότι μπορούν να τηρήσουν, κάνει ο Σόιμπλε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Der Spiegel».
Σε αποσπάσματα της συνέντευξης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, που προδημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, ο κ. Σόιμπλε φέρεται να δηλώνει μεταξύ άλλων :
«Και οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να προσέξουν να μην υπόσχονται πριν από τις εκλογές περισσότερα από ότι μετά μπορούν να τηρήσουν».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών για πολλοστή φορά απορρίπτει κούρεμα του ελληνικού χρέους δηλώνοντας πως «αυτό το ζήτημα δεν τίθεται».
Ο κ. Σόιμπλε σύμφωνα με το Spiegel, απαντώντας σε ερώτηση για τι παραχωρήσεις που ζητάει ο Αλέξης Τσίπρας από την ΕΕ , απαντά αρνητικά, τονίζοντας ότι οι συμφωνίες που βρίσκονται σε ισχύ είναι δεσμευτικές».
«Η Ελλάδα δεν έχει με το χρέος της αυτή τη στιγμή κανένα πρόβλημα», αναφέρει ο κ. Σόιμπλε και προσθέτει ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τον ίδιο δρόμο και να τηρήσει τα συμφωνηθέντα.
«Όλα αυτά τελικά είναι προς το συμφέρον των Ελλήνων, δεν το κάνουν για μας, αλλά για τους εαυτούς τους» καταλήγει.
























































