Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κικίλιας: Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν”

Κικίλιας: Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας τοποθετήθηκε σήμερα, έξι ημέρες πριν από τις εκλογές, στην «ΝΕΡΙΤ» και την εκπομπή «Εξι – Δέκα».

«Η ΝΔ κλήθηκε πριν από 2,5 χρόνια να βάλει το εθνικό συμφέρον πάνω από το στενό μικροκομματικό για να διατηρήσει τη χώρα όρθια. Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν” και τη ζωή με δανεικά. Ο τόπος χρειάζεται ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα τονώσει την παραγωγή».

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για ενίσχυση των ενδείξεων συνεργασίας τρομοκρατών και ποινικών εγκληματιών, μετά και τα όσα αποκαλύπτονται από την εξάρθρωση της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης στην Ελλάδα με εκβιασμούς και εκρήξεις.

«Η αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίζει μια ιδιαίτερη ευαισθησία προς συγκεκριμένες κατηγορίες κρατουμένων που γεννά εύλογα ερωτήματα», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Τοποθετήθηκε δε και για την αναγκαιότητα δημιουργίας φυλακών Γ’ Τύπου. «Η όσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και τρομοκρατών επιβάλλει την ανάγκη δημιουργίας φυλακών Γ’ τύπου”.

«Ξεκίνησε μια νέα μέρα για την Ευρώπη και το πως αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις ασφαλείας. Η συνεργασία είναι πλέον επιβεβλημένη».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, και στην δραστηριοποίηση των επιχειρηματιών στη χώρα μας. «Τιμώ τους επιχειρηματίες που έχουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, επενδύουν στην Ελλάδα, επιχειρούν στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος – Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...