Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: “Βέτο” για χαμηλή φορολογία για σχηματισμό κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος:  “Βέτο” για χαμηλή φορολογία για σχηματισμό κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Βέτο” για χαμηλή φορολογία θα θέσει ο Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συμετάσχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

« Θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με τις προϋποθέσεις ότι θα είναι σεβαστές οι θέσεις μας στα εθνικά θέματα, οι θέσεις μας για τη σχέση Εκκλησίας και Κράτους, η πολιτική την οποία έχουμε προτείνει για τη διαγραφή του χρέους μετά από Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και μια οικονομική πολιτική χαμηλής φορολόγησης που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν φορολογικό παράδεισο» δηλώνει ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξη του στη «Ναυτεμπορική».

Και συμπληρώνει :

«Το βασικό θέμα για να υπάρχουν ξένες επενδύσεις αλλά και επενδύσεις στην Ελλάδα είναι η μείωση της φορολογίας. Σε μία χώρα με 29% φορολόγηση στις επιχειρήσεις και 45% στα φυσικά πρόσωπα δεν μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη όταν οι διπλανές χώρες έχουν δείκτες του 8%, του 9% και του 10%.

Για να υπάρχει προσέλκυση ξένων επενδύσεων απαιτείται πρώτα μείωση της φορολογίας με συνταγματική ισχύ νόμου, όπως στη ναυτιλία, με ποσοστό φορολόγησης κάτω από τα ποσοστά των γύρω χωρών. Θα απαιτήσουμε προγραμματικές δεσμεύσεις όσον αφορά το χρέος και θα απαιτήσουμε και δεσμεύσεις σε σχέση με τη φορολογική πολιτική. Δεν συμφωνούμε στην ιδιωτικοποίηση των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της ενέργειας, του νερού και δεν διαφωνούμε σε αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι η νέα κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε πάγωμα οφειλών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για δύο ή τρία χρόνια και ρύθμιση χρεών μέχρι και σε 300 δόσεις, και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας οικονομικά αφορολόγητων ζωνών στα νησιά και μείωσης του ΦΠΑ στο 5% για όλες τις οικονομικές δραστηριότητες στις νησιωτικές περιοχές.
Αναφερόμενος στις οι «κόκκινες γραμμές» του κόμματος του είπε :

« Οι κόκκινες γραμμές» είναι τα εθνικά θέματα, δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας, υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση στο θέμα της Κύπρου, μη σκέφτονται σχέδια Ανάν .

Δεν συζητάμε για οπισθοχώρηση στα ελληνοτουρκικά, με την έννοια να είναι ο πρωθυπουργός στο φυλάκιο στον Έβρο και την ίδια στιγμή το «Barbaros» να αμφισβητεί την εθνική κυριαρχία της Κύπρου», είπε ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...