Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ με 8% διαφορά – Χαμένη η ψήφος στη ΝΔ

Καμμένος: Νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ με 8% διαφορά – Χαμένη η ψήφος στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κάθε ψήφος στη Ν.Δ. είναι χαμένη ψήφος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, η διαφορά έχει εκτιναχθεί πάνω από τις 8 μονάδες» δήλωσε απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Πάνος Καμμένος στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέχεια, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του έθεσε το δίλλημα «Τι θέλει ο λαός, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την αλαζονεία της αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές;»

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του είναι «το αναγκαίο καλό» και ο «εγγυητής σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», ενώ αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματός του για την οικονομία, την ανεργία, και τον αγροτικό τομέα.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την «μνημονιακή πολιτική της» και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας «Θυμηθείτε ποιος είναι ο κ.Σαμαράς; είναι το μοιραίο πρόσωπο που ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993, και απέτρεψε τη Ν.Δ. το 1995 να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας ΠτΔ».

Επιπλέον ο κ. Καμμένος είπε ότι θα γίνει επιτροπή λογιστικού ελέγχου, «θα απομονώσουμε το πραγματικό χρέος από το επονείδιστο, το οποίο θα διαγραφεί, είτε τους αρέσει είτε όχι».

Εξήγησε λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «με όλες τις διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται. Δεν πάμε για μονομερείς ενέργειες, θα αποδείξουμε ότι η Ελλάδα έχει δίκιο, ότι η ΕΚΤ και οι Γερμανοί νεοναζί που διοικούν σήμερα την Ευρώπη, παραβίασαν τις συνθήκες».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «έχουμε δίκιο που ζητάμε διαγραφή γιατί όταν έπρεπε να δανειζόμαστε με 1% μας δάνειζαν με 8%. Το Δίκαιο εφαρμόστηκε το 1953 διαγράφοντας το σύνολο του γερμανικού χρέους και εφαρμόστηκε όταν η ανατολική Γερμανία ενώθηκε με τη δυτική και μπήκε στην τότε ΕΟΚ και η Ελλάδα ανέλαβε μέρος αυτού του χρέους. Θα διαπραγματευτούμε όρθιοι και όχι γονατιστοί. Προέχει για εμάς το συμφέρον των Ελλήνων από το συμφέρον των συμμάχων και αυτό θα υπηρετήσουμε».

Για το μεταναστευτικό είπε ότι θα πιέσει ώστε είτε η Ευρώπη να υποχρεώσει την Τουρκία να εφαρμόσει το πρωτόκολλο επαναπροώθησης «ή εντός τριών μηνών αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου 2. Παίρνουν όλοι χαρτιά και φεύγουν όπου θέλουν. Αν δεν λυθούν αυτά τους πρώτους έξη μήνες δεν θα λυθούν ποτέ» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: Καταστροφική η αδράνεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης: Όποιος τρομοκρατείται από το κομματικό κράτος Μητσοτάκη θα έχει εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα του

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ξετινάζει» την πολιτική ακρίβειας/απληστίας της «ανάλγητης κυβέρνησης» του Μητσοτάκη

Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση

Κασσελάκης: Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η Υγεία είναι business – Παγιδεύτηκαν οι ψηφοφόροι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...