ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πανούσης, Έβρος, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο αν. υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, δήλωσε ότι ο φράχτης στον Έβρο δεν πρέπει να αφαιρεθεί, παρότι προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά της κατασκευής και «ύπαρξης του».
Η άποψη αυτή του υπουργού αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς οι αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονες την εποχή της κατασκευής του.
Μάλιστα ο ιστότοπος iskra που εκφράζει την «αριστερή πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη φιλοξένησε δημοσίευμα με τίτλο «Ξεκίνησε η κατασκευή του απάνθρωπου φράχτη στον Έβρο» ενώ και η νυν αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου έχει ταχθεί κατά του φράχτη.
























































