ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη να ξεκαθαρίζει ότι με την τρόικα η Ελλάδα δεν μιλάει ξεκίνησε η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Πιο αναλυτικά, εποικοδομητική χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως η πρόθεση της κυβέρνησης είναι «με απόλυτη διάθεση συνεργασίας να πείσουμε τους εταίρους μας ότι το κοινό μας συμφέρον στην Ευρωζώνη εξυπηρετείται από μία νέα συμφωνία, που θα γίνει μετά από διαβουλεύσεις όλων των Ευρωπαίων, στις οποίες θα προσέλθουμε με γνώμονα το ευρωπαϊκό συμφέρον».
Πάντως, από τις διαβουλεύσεις αυτές, απέκλεισε την τρόικα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ντάισελμπλουμ σε μία προσπάθεια διαμόρφωσης σκηνικού σύγκρουσης.
























































