Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρέντσι: Γραβάτα δώρο στον Αλέξη και αστειάκια για δεξιούς και αριστερούς

Ρέντσι: Γραβάτα δώρο στον Αλέξη και αστειάκια για δεξιούς και αριστερούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γραβάτα, Ματέο Ρέντσι,

Μία γραβάτα ήταν το φανερό δώρο του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι στον ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, αλλά το πραγματικό δώρο ήταν οι δηλώσεις του για το τι πρεσβεύει ο Έλληνας πρωθυπουργός για την Ευρώπη.

Ο κ. Τσίπρας , μόλις παρέλαβε το δώρο του είπε όπως συνηθίζει τελευταία ότι «αυτή τη γραβάτα θα φορέσω όταν βρεθεί λύση για το χρέος».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Τσίπρας έκανε δώρο στον Ρέντσι ένα cd με τραγούδια της Μεγάλης Ελλάδας, το οποίο κι έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό από τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός μίλησε με θερμά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας ότι «ανήκουμε σε διαφορετικές πολίτικες οικογένειες αλλά εμπνεόμαστε από τις ίδιες ιδέες», Και συμπλήρωσε «χάρη σε μας η Ευρώπη θα μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό της».

Ο κ. Ρέντσι μάλιστα δήλωσε «πεπεισμένος ότι χρειαζόμαστε όλοι να διαβάσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και το μήνυμα ελπίδας που προέρχεται από μια γένια ανθρώπων που υποφέρουν από την κρίση» και πρόσθεσε ότι «η επιτυχία του Τσίπρα στις εκλογές οφείλεται σε ένα μήνυμα ελπίδας σε αντιδιαστολή με το μήνυμα του φόβου».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός , ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού λέγοντας πως θα είναι μαζί στα ευρωπαϊκά συμβούλια και πως θα «είναι σημαντικό για την Ελλάδα να υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

«Υπάρχουν οι συνθήκες για να βρούμε μια συνεννόηση από μέρους μας με τις ελληνικές αρχές. Χρειάζονται μεταρρυθμίσεις να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά, φορολογικό σύστημα,να πολεμήσουμε του φοροφυγάδες και μεταρρυθμίσεις σε γενικό επίπεδο. Να είμαστε έτοιμοι να αφουγκραστούμε τους νεοτερισμούς που εμφανίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο» είπε ο κεντροαριστερός ηγέτης .

«Ο ερχομός του Αλέξη είναι μια ευχή στην Ευρώπη και στην Ιταλία. Γιατί στην Ευρώπη με θεωρούν επικίνδυνο αριστερό , ενώ αντίθετα στην Ιταλία με θεωρούν έναν επικίνδυνο δεξιό. Είμαι ευτυχής που ήρθε στη Ρώμη και που θα εργαστώ μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά και διευκρινίζοντας ότι αστειεύεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...