ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τίτλο «Γιατί ο Έλληνας Βαρουφάκης ανέφερε τους Ναζί στο Βερολίνο», άρθρο του BBC σχολιάζει ότι η νέα κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι έχει σκοπό για «μετωπική» με το ζήτημα αυτό.
Όπως γράφει το βρετανικό BBC «οι Έλληνες θεωρούν ότι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής, είναι η πιο ζοφερή ίσως επίπτωση της οικονομικής κρίσης».
Για τον αρθρογράφο του βρετανικού δικτύου, το μήνυμα Βαρουφάκη προς το Σόιμπλε ήταν «επιμείνετε στις απαιτήσεις σας για νέες περικοπές και ο εφιάλτης που κι εσείς αντιμετωπίσατε (σ.σ. νεοναζί), θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στην Αθήνα».
Το βρετανικό κανάλι κάνει αναφορά και στον πιο «επίμονο συνήγορο του ΣΥΡΙΖΑ» επί του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων, τον Μανώλη Γλέζο. «Ο 91χρονος πολιτικός είναι είδωλο για το ΣΥΡΙΖΑ» γράφει.
Το άρθρο καταλήγει στο ότι οι «ελληνο-γερμανικές σχέσεις ποτέ δεν ήταν εύκολες και η οικονομική κρίση ξανάνοιξε παλιές πληγές».
«Τώρα η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, φαίνεται πανέτοιμη να πατήσει τη Γερμανία εκεί που πονάει», καταλήγει το άρθρο.
























































