ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ,


















































Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση του Ιράν για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε την Τετάρτη πως οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις υφιστάμενες συμφωνίες με τους διεθνείς δανειστές της χώρας.
Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ηγείται του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, έκανε δηλώσεις στο ολλανδικό κοινοβούλιο, όπου μια πλειοψηφία των βουλευτών ζήτησε να μην υπάρξει νέα οικονομική στήριξη για την Ελλάδα.
«Η συμφωνία είναι συμφωνία» δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ. «Αυτό σημαίνει πως μόνον εντός του προγράμματος μπορούν να αντικατασταθούν μέτρα με άλλα μέτρα». Βέβαια οι υπουργοί εμφανίζονται πιο σκληροί με την Ελλάδα όταν μιλούν στα κοινοβούλιά τους.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν, θα πρέπει να εγκριθούν από την τρόικα των δανειστών που περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Τότε μπορείς να αλλάξεις το πρόγραμμα, μπορείς να συμπληρώσεις το πρόγραμμα διαφορετικά. Όμως στήριξη χωρίς ένα πρόγραμμα, στήριξη χωρίς περαιτέρω πρόοδο σε μεταρρυθμίσεις είναι αδιανόητη» τόνισε.
























































