ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Der Spiegel, Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Γιάνης Βαρουφάκης,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα σνομπάρει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του γερμανικού Spiegel που δίνει το παρασκήνιο της συνεδρίασης του Eurogroup και εξηγεί γιατί δεν κατέληξε σε κοινό ανακοινωθέν.
Ο ανταποκριτής του Spiegel γράφει ότι περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόοοδος, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία. «Η πρόοδος δεν ήταν αρκετή για να καταλήξουμε σε κοινό συμπέρασμα» είπε ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε: «Τώρα όλοι ξέρουμε καλύτερα που στεκόμαστε. Απλά δεν έχουμε κοινό ανακοινωθέν».
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναχώρησε από το Eurogroup για το Βερολίνο πιστεύοντας ότι υπήρχε συμφωνία στο κοινό ανακοινωθέν. Αμέσως μετά όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης απέσυρε την έγκρισή του από το προσχέδιο το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα θα δεχόταν την παράταση του προγράμματος. Αμέσως μετά ο Ντάισελμπλουμ ανακοίνωσε: «Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις την Δευτέρα».
























































