ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απάντησή του στο ερώτημα γιατί δεν πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιο πρόσωπο προερχόμενο από την Αριστερά έδωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός εξήγησε γιατί απέρριψε την πρόταση που είχε κατατεθεί από πολλά στελέχη και ως επί το πλείστον από μέλη και βουλευτές του κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα, κάνοντας λόγο για ανάγκη ευρύτερης συναίνεσης.
«Αυτή η πρόταση είναι εύλογη», τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ωστόσο ότι «η Αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική απέναντι στην Ιστορία, η δύναμή της ήταν πάντα ότι δεν διεκδικούσε τα αξιώματα για τον εαυτό της».
«Χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία, με υψηλό αίσθημα και να χαίρει εκτίμησης τόσο στην κοινωνία όσο και στη Βουλή», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
























































