ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποστάσεις από την κυβέρνηση και την απόφασή της να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πήρε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
Σε σημερινές του δηλώσεις, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν μπορούμε να παίζουμε παλαιότερα παιχνίδια με αριστερή κυβέρνηση και δεξιό πρόεδρο ή και αντιστρόφως που παίχτηκαν στα προηγούμενα χρόνια».
Όπως είπε, δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι ο Π. Παυλόπουλος είχε αρνηθεί τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που είχε συσταθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.
Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως θα διαδραματίσει θετικό ρόλο στο προεδρικό αξίωμα.
























































