ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκρατημένα αισιόδοξος φάνηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup για το ελληνικό ζήτημα.
Τη συγκρατημένη αισιοδοξία του εξέφρασε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στο χώρο της συνεδρίασης, εκτιμώντας ότι υπάρχει ελπίδα για θετική έκβαση των συνομιλιών.
«Υπάρχουν λόγοι για αισιοδοξία μετά τις συνομιλίες με τους κεντρικούς παίκτες στις συζητήσεις για το ελληνικό πακέτο διάσωσης», δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Παρότι τα πράγματα «είναι πολύ δύσκολα», υπάρχει η ελπίδα για αποτέλεσμα, επισήμανε και επιβεβαίωσε ότι η έκτακτη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει το συντομότερο.
























































