Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γερμανία πρέπει να αποδεχθεί την αποτυχημένη πολιτική της

Η Γερμανία πρέπει να αποδεχθεί την αποτυχημένη πολιτική της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Υποχωρήστε, κύριε Σόιμπλε» τιτλοφορείται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit», σύμφωνα με το οποίο, η γερμανική λογική για την κρίση χρέους δεν έχει φέρει αποτέλεσμα.

«Αυτό θα έπρεπε ο κ. Σόιμπλε επιτέλους να το παραδεχθεί και να αποδεχθεί λιγότερα μέτρα λιτότητας» τονίζει ο αρθρογράφος.

«Κανένας δεν λέει ότι οι χώρες του ευρώ θα έπρεπε να δώσουν στην Ελλάδα έτσι απλώς ακόμη περισσότερα λεφτά, ότι η Ελλάδα επιτρέπεται να συνεχίσει χωρίς κάθε έλεγχο, χωρίς κανέναν όρο. Και στο τέλος να χρηματοδοτήσει προεκλογικά δώρα με χρήματα Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Το αντίθετο: Η Ελλάδα έκανε παραχωρήσεις σε πολλά αποφασιστικά σημεία έναντι του Eurogroup. Ήρθε η ώρα να γίνουν παραχωρήσεις και απέναντι στους Έλληνες, κύριε Σόιμπλε» γράφει η Zeit.

Στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται άλλο άρθρο με τίτλο «Η Γερμανία αναλαμβάνει το μεγαλύτερο ρίσκο», στο οποίο επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι αν και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσπαθεί να συγκεντρώσει τα στρατεύματά του, εννοώντας τις χώρες που συντάσσονται με το Βερολίνο, «η Γερμανία έχει πιο πολλά να χάσει».

Ο αρθρογράφος αναφέρει ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πλέον μόνος, ενώ ένας εκ των συμμάχων του είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Ροδόπη: Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για σαμποτάζ σε πολεμικά πλοία της Γερμανίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...