Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 5 Μαρτίου η καρατόμηση Σαμαρά; – Συνεδριάζει η γαλάζια ΚΟ

Στις 5 Μαρτίου η καρατόμηση Σαμαρά; – Συνεδριάζει η γαλάζια ΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Μαρτίου, θα συνεδριάσει τελικά η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα συγκληθεί και η Πολιτική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συνεδριάσεις, κυρίως της κοινοβουλευτικής ομάδας, είχαν προγραμματισθεί για το προηγούμενο εικοσαήμερο αλλά αναβλήθηκαν κατόπιν παραινέσεων λόγω της κρίσιμης διαπραγμάτευσης που βρισκόταν σε εξέλιξη από την πλευρά της κυβέρνησης. Τότε πολλά γαλάζια στελέχη και βουλευτές υπογράμμιζαν ότι δεν έπρεπε, σ΄αυτή τη συγκυρία, η Νέα Δημοκρατία να απασχοεί την πολιτική επικαιρότητα με εσωκομματικούς κλυδωνισμούς για το φιάσκο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Η συζήτηση για τους λόγους της εκλογικής ήττας και την «επόμενη μέρα» στη Νέα Δημοκρατία εκκρεμεί έκτοτε, ενώ δελφίνοι και πραιτωριανοί τους ήδη έχουν ανοίξει θέμα ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο δείπνο κορυφής που είχε παραθέσει σε πρωτοκλασάτα γαλάζια στελέχη η Μαριέττα Γιαννάκου, είχε τεθεί θέμα ηγεσίας από την Ντόρα Μπακογιάννη και εκτάκτου συνεδρίου από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Καθ’ όλη αυτή την περίοδο, μετά τις εκλογές, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έχει περάσει πλειάδα βουλευτών καλώντας τον να αναλάβει ρόλο στην επόμενη ημέρα της γαλάζιας παράταξης.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει περιχαρακωμένος μεταξύ των κοντινών συνεργατών του στη Συγγρού, οι οποίοι δέχονται καθημερινά τα πυρά γαλάζιων στελεχών για την επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές.

Το καθεστώς του πολιτικού εξοστρακισμού που βιώνει ο Αντώνης Σαμαράς στο εσωτερικό του κόμματός του εντάθηκε από την κίνηση ματ του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας το alter ego του Κώστα Καραμανλή, Προκόπη Παυλόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...