ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές που ανοίγονται με βάση το κείμενο των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βρούτσης.
“Το κείμενο που εστάλη δεν πρόκειται περί μέτρων, δεν έχει σχέση με μνημόνια. Είναι οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, με κάποιες ενστάσεις ως προς το χρόνο υλοποίησής τους”, επισήμανε.
Όπως εξήγησε, “υπάρχουν μέσα σε αυτό, όλοι οι βασικοί πυλώνες της Θεσσαλονίκης – τέλος τα μνημόνια, κι αυτό προκύπτει από το κείμενο”.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί, ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για “δημιουργικές συζητήσεις” έκλεισε λέγοντας ότι “το πράγμα θα πάει καλά είμαστε σε καλό δρόμο, θα υπάρξει γρήγορα και νομοθετικό έργο”.
























































