ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κέρδος για τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το γεγονός ότι η λίστα που εγκρίθηκε από το Eurogroup είναι γενικόλογη και δεν έχει δεσμεύσεις.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν περιθώρια να γίνουν παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι η λίστα Βαρουφάκη περιλαμβάνει συγκεκριμένα θετικά σημεία που δεν υπήρχαν στο παρελθόν.
Υπογράμμισε ότι πολλά από αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι και στη λίστα των μεταρρυθμίσεων και επισήμανε ότι αυτό δείχνει ότι «όταν υπάρχει διαπραγμάτευση μπορούν να κερδηθούν πράγματα».
Ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι «θα γίνεται διαβούλευση με τους θεσμούς για τα νομοσχέδια πριν την ψήφισή τους», ενώ σχετικά με τα μέτρα για τα οποία υπάρχει δημοσιονομικό κόστος είπε ότι αυτά θα συζητώνται με τους θεσμούς.
























































