ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι στη δυσκολότερη διαπραγματευτική θέση από ότι ήταν πριν από δύο μήνες, εξαιτίας της εκροής καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες!
Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει πως η χώρα μας πηγαίνει και… ζητιανεύει στον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι!
Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:
“Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι σε μια δυσκολότερη διαπραγματευτική θέση, απ’ ό,τι ήταν πριν δυο μήνες, γιατί είχαμε μια εκροή καταθέσεων της τάξεως 25-26 δισεκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες, η οποία μας υποχρεώνει κάθε εβδομάδα, να πηγαίνουμε στον κ. Ντράγκι και να ζητιανεύουμε, για μια αύξηση, κάθε φορά κατά μερικά δισεκατομμύρια, του μηχανισμού έκτακτης παροχής ρευστότητας. Διότι έχουμε κατάρρευση των φορολογικών εσόδων, τα οποία υστερούν περίπου 20% σε σχέση με τις προβλέψεις”.
























































