ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τάσος Κορωνάκης, που αποτελούσε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τάσος Κορωνάκης έλαβε 102 ψήφους έναντι 64 του εκλεκτού της αριστερής πλατφόρμας Αλέκου Καλύβη, , στην ψηφοφορία που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.
Στην 11μελη πολιτική γραμματεία του κόμματος, η προεδρική πλειοψηφική πτέρυγα εξέλεξε έξι μέλη, η αριστερή πλατφόρμα τέσσερα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας ένα.
Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ράνια Σβίγκου , Χριστόφοορος Παπαδόπουλος , ο Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Λάμπρου, Γιάννης Μπουρνούς και Παναγιώτης Ρήγας .
Από την αριστερή πλατφόρμα εξελέγησαν οι Σόφη Παπαδόγιαννη , Στάθης Λεωτσάκος, Αλέκος Καλύβης και ο Αντώνης Νταβανέλος .
Από την ΚΟΕ εξελέγη ο Ρούντι Ρινάλντι.
Οι εργασίες της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκαν και με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης, της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία με το Eurogroup.
Η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας, η οποία εξέφραζε τις αντιρρήσεις της για τη συμφωνία του Eurogroup και ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απορρίφθηκε.
























































