ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τάσος Κορωνάκης, που αποτελούσε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τάσος Κορωνάκης έλαβε 102 ψήφους έναντι 64 του εκλεκτού της αριστερής πλατφόρμας Αλέκου Καλύβη, , στην ψηφοφορία που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.
Στην 11μελη πολιτική γραμματεία του κόμματος, η προεδρική πλειοψηφική πτέρυγα εξέλεξε έξι μέλη, η αριστερή πλατφόρμα τέσσερα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας ένα.
Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ράνια Σβίγκου , Χριστόφοορος Παπαδόπουλος , ο Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Λάμπρου, Γιάννης Μπουρνούς και Παναγιώτης Ρήγας .
Από την αριστερή πλατφόρμα εξελέγησαν οι Σόφη Παπαδόγιαννη , Στάθης Λεωτσάκος, Αλέκος Καλύβης και ο Αντώνης Νταβανέλος .
Από την ΚΟΕ εξελέγη ο Ρούντι Ρινάλντι.
Οι εργασίες της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκαν και με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης, της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία με το Eurogroup.
Η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας, η οποία εξέφραζε τις αντιρρήσεις της για τη συμφωνία του Eurogroup και ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απορρίφθηκε.
























































