Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ και πίσω από όλη τη ΝΔ που θέλει να τον ρίξει

Ο Σαμαράς βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ και πίσω από όλη τη ΝΔ που θέλει να τον ρίξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα ύστερα του κόσμου! Ο Αντώνης Σαμαράς στην εναρκτήρια ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων ότι πίσω από το κύμα αμφισβήτησης που υπάρχει προς το πρόσωπό του βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αμετανόητος ο Αντώνης Σαμαράς και γατζωμένος στην καρέκλα του συνεχίζει το στουθοκαμηλισμό και δεν βλέπει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου παρακαλάνε να μείνει για πάντα επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς την ώρα που η κυβέρνηση εμφανίζεται να χαίρει της εμπιστοσύνης του 70% του κόσμου, η ΝΔ φλερτάρει με το 14% στις μετεκλογικές δημοσκοπήσεις.

Κατά τα άλλα, όπως αναμενόταν ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ανεκδιήγητο, αναφερόμενος στη σημερινή του δήλωση ότι εάν υπάρξει εμπλοκή με τους δανειστές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αναγκαστεί να παραδεχθεί, με την υπογραφή του στη συμφωνία του Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, ότι η χώρα επί της διακυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έκανε σοβαρές προόδους, μολονότι μέσα εντός της χώρας δεν το παραδέχεται.

«Πήγαιναν για λεφτά χωρίς μνημόνιο και γύρισαν με μνημόνιο χωρίς λεφτά», ανέφερε, χειροκροτούμενος από τα στελέχη της Ν.Δ. ο πρώην πρωθυπουργός. «Η χώρα βρίσκεται ήδη σε αχαρτογράφητα νερά και μόνη εγγύηση για την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου είναι η Νέα Δημοκρατία, που κράτησε στις εκλογές», πρόσθεσε.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στις εσωκομματικές αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ονόμασαν την τρόικα “θεσμούς”, βαφτίζουν το κρέας ψάρι, το λένε ακόμη και οι δικοί τους, ο Μανώλης Γλέζος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου».

«Πάλι καλά που δεν φώναξαν τον επιθεωρητή Κλουζό από το Ροζ Πάνθηρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στην πρόταση του κ. Βαρουφάκη απλοί πολίτες να μετατραπούν σε καλυμμένους ελεγκτές για τη φοροδιαφυγή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχος εξαπάτησης και δεν πρέπει να φύγει ως “θύμα ανατροπής”, αλλά να πιει το πικρό ποτήρι των επιλογών του ώστε να ηττηθεί μια για πάντα ο λαϊκισμός», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...