ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που ανακοίνωσε πρώτος από μέρους της κυβέρνησης την «ευχάριστη είδηση» όπως ο ίδιος είπε, ότι υπήρξε συμφωνία στο Eurogroup προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας και εταίρων όπως αυτή εκφράστηκε στις 20 Φεβρουαρίου.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την ώρα που συνομιλούσε με τον ίδιο (σ.σ. τον Πάνο Καμμένο) και του ανέφερε ότι οι διαδικασίες για την υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου ξεκινούν άμεσα.
Ο κ Καμμένος για μια ακόμη φορά τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν δέχεται εντολές» και ότι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για να υλοποιήσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες , μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup όσον αφορά την Ελλάδα, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών και της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Παράλληλα και ανάλογα με την πρόοδο που θα υπάρξει θα γίνεται τμηματική εκταμίευση από τους δανειστές ώστε να καλυφθεί το χρηματοπιστωτικό κενό και να μην υπάρξει πρόβλημα στην χρηματοδότηση.
























































