Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενόχληση Κουίκ για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού

Ενόχληση Κουίκ για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν θα ανάγω σε πρωταγωνιστές τα καθάρματα της 17 Νοέμβρη που σκότωσαν ανθρώπους” τόνισε εξοργισμένος ο Τέρενς Κούικ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που αφήνει παράθυρο αποφυλάκισης στον τρομοκράτη Σάββα Ξηρό.

Μιλώντας στον Bήμα fm για την τρομοκρατία,  τόνισε πως έχει εκφράσει ήδη την άποψη του και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ανάγω σε πρωταγωνιστή των όποιων δηλώσεων μου αυτά τα καθάρματα της 17 Νοέμβρη που δολοφόνησαν ανθρώπους».

Όσον αφορά για τη στάση των ΑΝΕΛ όταν έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο, ο υπουργός Επικρατείας είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνει το κόμμα. Εγώ σας μιλώ ως Έλληνας πολίτης.

Εγώ δεν είμαι στην Βουλή για να την ψηφίσω. Να ρωτήσετε το γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας (τι θα κάνει το κόμμα).

Το εννοώ να τα χαρακτηρίζω καθάρματα, τα οποία δολοφόνησαν ανθρώπους, γιατί για μένα είναι ορόσημο στη ζωή μου, στον άνθρωπο πού χρωστώ ό,τι είμαι σήμερα, που δολοφόνησαν τον Παύλο Μπακογιάννη και άλλους ανθρώπους. Έχω εκπεφρασμένη άποψη για την τρομοκρατία και θα την λέω».

Για τη συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ

Όσον αφορά την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ ανέφερε πως η Γερμανίδα καγκελάριος γνωρίζει το αδιέξοδο και ζητά να βρεθεί λύση.

«Εάν τη βλέπεις με τη διάθεση του “ναι σε όλα”, εάν τη βλέπεις με τη διάθεση να προσπαθείς να δώσεις πολιτικό διέξοδο σε μία κρίση, εάν προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι “προέχει να ταΐσω τον λαό μου και να βάλω ρεύμα στα σπίτια του λαού μου”, έχει σημασία το πώς το βλέπεις… Είναι γεγονός», ανέφερε και τόνισε πως: «είμαι πεπεισμένος κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αντιλαμβάνεται και η κυρία Μέρκελ το αδιέξοδο και πολύ περισσότερο ενός αστικού πολέμου, που εν πολλοίς εμπεριέχει και αναίδεια, όπως αυτή πού εξέφρασε και ο κύριος Σόιμπλε από τη μια πλευρά, και από την άλλη πολύ έντονα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά αυτό το βάζω σε μία δεύτερη μοίρα γιατί δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις.

Νομίζω ότι η συνάντηση αυτή γίνεται πράγματι για να βρεθεί μία λύση, δεν γίνεται μία συνάντηση για να πάρουν εντολές. Οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει να μιλάνε με “yes man”».

 

Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ έκανε λόγο και για τις έρευνες που διεξάγονται από το υπουργείο Αμύνης για υποθέσεις «τύπου Τζοχατζόπουλου».

«Οι περιπτώσεις τύπου Τσοχατζόπουλου, τις ψάχνει μία-μία ο Πάνος ο Καμμένος πάνω στο Πεντάγωνο και θυμηθείτε ότι σε λίγο θα έχουμε (νέα) – δεν ξέρω αν θα είναι για πολιτικά πρόσωπα ή όχι, αλλά πάντως δεν θα αφήσει τίποτα απολύτως κρυμμένο μέσα στα συρτάρια, τίποτα», δήλωσε και κατέληξε: «Για μένα τα πράγματα είναι πολύ ξεκαθαρισμένα σε σχέση με εκείνους, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα και αυτό συμβαίνει και σε τελεσίδικο βαθμό ότι έχουν κλέψει από το ελληνικό Δημόσιο. Θα πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες του νόμου εις το ακέραιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα του «Επαναστατικού Αγώνα» – Εξέτισε τα 3/5 της ποινής της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...