ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα γίνουν περικοπές σε συντάξεις και μισθούς, διαβεβαιώνει ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή» σημειώνει πως, ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων δεν περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, «τις περικοπές δηλαδή για τις οποίες είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση Σαμαρά με το mail Χαρδούβελη, και κινείται στον αντίποδα της μνημονιακής λογικής» .
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει , επίσης ότι η κυβέρνηση εκτιμά πως «η λίστα που επεξεργάστηκε το οικονομικό επιτελείο μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας για εμάς και τους εταίρους».
Για τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια αναφέρει: «προωθούμε τη διαδικασία αδειοδότησης τους για να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να εισπράξει το Δημόσιο αυτά που δικαιούται». Για την ΕΡΤ σημειώνει πως είναι θέμα λίγων εβδομάδων η ανασύστασή της.
























































