Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας με το μέρος του Καμμένου για την αναβάθμιση των P-3B Orion

Ο Δένδιας με το μέρος του Καμμένου για την αναβάθμιση των P-3B Orion
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαφείς αποστάσεις από την προχθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την υπογραφή της συμφωνίας για την αναβάθμιση πέντε αεροσκαφών P-3B Orion του Πολεμικού Ναυτικού από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, έλαβε ο προκάτοχός του Νίκος Δένδιας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν είναι ειδικός γι’ αυτό και είχε δεχθεί τη σχετική εισήγηση του ΓΕΝ περί «εξαιρετικής προτεραιότητας» του προγράμματος.

«Προφανώς έτσι συμβαίνει και επί των ημερών του διαδόχου μου κ.Πάνου Καμμένου» τόνισε χαρακτηριστικά και με νόημα.

Ο μέχρι τις πρόσφατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πρώην ΥΕΘΑ σε συνέντευξή του την Τρίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου Νόνης Καραγιάννη, τόνισε τα εξής:

«Για μένα θα ήταν εύκολο να αρχίσω τις αντιπολιτευτικές κορώνες. Δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν πρέπει να γίνεται. Πράγματι, ήταν εισήγηση που είχε κάνει το ΓΕΝ και μάλιστα έντονα, θεωρώντας το θέμα εξαιρετικής προτεραιότητος και πράγματι επί των ημερών του προκατόχου μου, του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, είχε περάσει προς εξέταση από το ΚΥΣΕΑ. Αυτή ήταν η απόφαση και του ΚΥΣΕΑ. Δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης να γνωρίζω τι συμφέρει και τι δεν συμφέρει από τα οπλικά συστήματα. Υπάρχουν αρμόδιοι να κρίνουν».

Και ο κ. Δένδιας κατέληξε: «Γνωρίζω ότι επί των ημερών μου, οι αρμόδιοι να κρίνουν μου είχαν εισηγηθεί ότι αυτή είναι η επιβαλλόμενη λύση για την εθνική ασφάλεια. Προφανώς έτσι συμβαίνει και επί των ημερών του διαδόχου μου, του κ. Πάνου Καμμένου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φοβούνται ότι ο Δένδιας σε συνεννόηση με το Ισραήλ «κλείνει το Αιγαίο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...