Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε πώς η Χρυσοβελώνη εξευτέλισε τον Στ. Θεοδωράκη

Διαβάστε πώς η Χρυσοβελώνη εξευτέλισε τον Στ. Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής που επί 25ετία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο το σάπιο κομματικό κατεστημένο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, και συναγελαζόταν τους εκπροσώπους της σαπίλας που οδήγησε τη χώρα στο σκοτάδι και την καταστροφή, έχει το περίσσιο θράσος να κάνει υποδείξεις στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα με ποιους θα συνεργάζεται» αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε σχόλιό της για την συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής που φιλοτεχνούσε με θέρμη τα πορτρέτα αρχηγών… «μεγάλου πολιτικού διαμετρήματος», όπως του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου, εκλιπαρεί για μια καρέκλα στη σημερινή κυβέρνηση» αναφέρει στην συνέχεια της δήλωσή της, η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτοντας πως τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη «ενοχλεί αφάνταστα η συμμετοχή και στήριξη του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου σ’ αυτή την κυβέρνηση που στόχο έχει να βγάλει τη χώρα από τα καταστροφικά μνημόνια».

«Από υπηρέτης του σάπιου πολιτικού κατεστημένου κατάντησε εκφραστής των νέων σεναρίων αποστασίας. Είναι επειδή αγνοεί τόσο τη λαϊκή εντολή όσο και τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου» καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο – Είδε την καταστροφή και την αδιαφορία του κράτους

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...