ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φυλλοροεί» το κόμμα Καρυστιανού - Τρεις αποχωρήσεις σε μια ημέρα
Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο Μητσοτάκη , καθώς η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha, δεν πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση. Είχε μόλις 10,1% στο σύνολο του κοινού και 10,3% στο «δυναμικό κοινό».
Κάτι δείχνει αυτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι προηγούμενοι «Πρωταγωνιστές», ένα 10ημερο πριν, έφτασαν στο 13,6%. Έχασε η εκπομπή το 1/3 των θεατών της.
Και μάλιστα η μεγάλη βουτιά στην τηλεθέαση έγινε στα νούμερα του Alpha μόλις ξεκίνησε η εκπομπή.
Είχε προηγηθεί το Νο 1 σίριαλ σε τηλεθέαση, ο «Σασμός» με το επεισόδιο να κάνει το υψηλό 26,8% στο σύνολο του κοινού.
Να παίρνει λοιπόν η επόμενη εκπομπή 26,8% και να στο δίνει «προίκα» και εσύ να το κάνεις κατευθείαν 10,1%, να ξέρετε, δεν είναι συνηθισμένο στην τηλεόραση. Τα συμπεράσματα δικά σας.























































