ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Τζακ Λιου,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθείες βολές κατά των Ευρωπαίων εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου.
Ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις μέχρι τώρα, αντί να στρέφονται στην κορυφή της πυραμίδας, εκεί που είναι τα μεγάλα, τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, στρέφονται προς ήσσονος σημασίας ζητήματα.
«Μιλάμε συνέχεια για τους ταξιτζήδες και τους φαρμακοποιούς, όταν έχουμε ολιγοπωλιακές και προσοδοφορικές καταστάσεις οι οποίες κρατάνε την ελληνική οικονομία πίσω εδώ και δεκαετίες» είπε και διεμήνυσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται νουθεσίες για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων. Εμείς οι ίδιοι κρίνουμε ότι θα κριθούμε από την επιτυχία και το βάθος του μεταρρυθμιστικού μας προγράμματος» είπε.
Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε, επίσης, για ορισμένους Ευρωπαίους αξιωματούχους που με τις δηλώσεις τους «παίζουν με τη φωτιά», ενώ επέμεινε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και «δεν χρειάζεται νουθεσίες».
























































