ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παλιά είδηση είναι τα τανκς του Γιάννη Βαρουφάκη…
Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών η συνέντευξη του υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Australian δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Πρώτο τη συνέντευξη αναπαρήγαγε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το ΑΠΕ – ΜΠΕ προέβη στην αναγκαία διόρθωση.
Όπως επίσης έγινε γνωστό έθεσε σε προσωρινή αργία τον ανταποκριτή του στην Αυστραλία, μετά τη μετάδοση δήθεν χθεσινής συνέντευξης στην εφημερίδα «The Australian» του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και ζήτησε συγγνώμη από τους συνδρομητές του.
Το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση που υπογράφει ο πρόεδρος – γενικός διευθυντής του πρακτορείου.
Σε εκείνη τη συνέντευξη πριν 3 χρόνια είχε πει ότι γίνεται πραξικόπημα μέσω τραπεζών αλλά όχι με τανκς.
























































