Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρούγκαλος: Στο DNA της Ευρώπης δεν υπήρχε ποτέ η ρήξη

Κατρούγκαλος: Στο DNA της Ευρώπης δεν υπήρχε ποτέ η ρήξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αισιόδοξος ότι η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς θα ολοκληρωθεί σύντομα και θετικά εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Κατρούγκαλος από την Πάτρα, σε ομιλία που παραχώρησε στην συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρόσθεσε ότι στο DNA της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπήρχε ποτέ η ρήξη και πως όλοι αντιλαμβάνονται, ότι μια αποτυχία στις διαπραγματεύσεις, θα είχε κακό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές. Ακόμη, ανέφερε ότι και οι θεσμοί και η κυβέρνηση, βρίσκονται σε ένα ώριμο στάδιο, ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Επιπλέον, ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, και προχωρά σταδιακά στην εξειδίκευση και υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού της πλαισίου, προσθέτοντας ότι οι εταίροι της Ελλάδας έχουν την υποχρέωση να εξασφαλίσουν την αναγκαία ρευστότητα για να αναπνεύσει η οικονομία.

Όσον αφορά στην Δημόσια Διοίκηση, ο αρμόδιος υπουργός έθεσε ως στόχο την μετατροπή της από βαρίδι της επιχειρηματικότητας σε μοχλό ανάπτυξης της χώρας και δεσμεύθηκε να επεκτείνει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Επιπλέον, εξήγγειλε μέτρα στήριξης της λειτουργίας των Επιμελητηρίων σε θέματα που αφορούν στην κατάρτιση του προσωπικού, στην αναβάθμιση του ρόλου τους, στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και στην διασύνδεση των ΚΕΠ με το γενικό εμπορικό μητρώο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μίχαλος αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της οικονομίας και τις μελλοντικές προοπτικές της, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, καθώς όπως τόνισε η αγορά δεν αντέχει άλλο σε κλίμα αβεβαιότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Οι γυναίκες στην ΕΕ ζουν 5,4 χρόνια περισσότερο από τους άνδρες – Τι ισχύει για την Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...