ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευκλείδης Τσακαλώτος, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης βάζει τους Γάλλους να ζητήσουν άδεια από τους Τούρκους για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ μιλά αποκλειστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων μιλάει για το κενό συντονισμού, τα λάθη στη διαπραγμάτευση, το καλό σενάριο για λύση εντός Ευρώπης και το ενδεχόμενο να χρειαστεί η παρέμβαση του λαού.
• «Εξακολουθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό σενάριο και την ποιότητα της συμφωνίας.»
• «Ηρθε η ώρα να αποδείξουν και οι εταίροι μας ότι ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν την εξουσία των ελίτ που τόσα χρόνια ακούγαμε και ποτέ δεν βλέπαμε»
• «Ήταν λάθος που παραμείναμε στην προφορική διαβεβαίωση για χρηματοδότηση και δεν επιμείναμε σε γραπτή αποτύπωσή της στη Συμφωνία. Θα ήταν μεγαλύτερο λάθος να μην κάναμε την αυτοκριτική μας και να μην διορθωνόμασταν.»
• «Διαπιστώσαμε δυσλειτουργίες και ένα κενό συντονισμού το οποίο θα καλύψω με το νέο μου ρόλο.»























































