ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αποσπασματική μεταφορά των δηλώσεών του περί πιστωτικού γεγονός στη χώρα σε 15 μέρες αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός μιλώντας στο Mega.
«Είπα ότι αν δεν μας δώσουν αυτοί τα λεφτά που πρέπει να δώσουν -σύμφωνα με το πρόγραμμα- από τον Αύγουστο που έχουν σταματήσει να εκταμιεύουν λεφτά που νομότυπα έπρεπε να δίνονται στη χώρα μας και αν αυτοί μας οδηγήσουν σε αυτή την κατάσταση, τότε θα προκύψει ας πούμε πιστωτικό γεγονός» είπε.
Και πρόσθεσε: «Διότι η διαδικασία ανεξάρτητα πού θα καταλήξει αυτή η συμφωνία, έπρεπε κάποια χρήματα να έχουν δοθεί από τον Αύγουστο. Εάν αυτά δεν δοθούν, είναι κατευθείαν επιλογή τους να μας οδηγήσουν σε πιστωτικό γεγονός».
«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» είχε σημειώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, αναφερόμενος στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και την εμπλοκή στο Brussels Group από το απόγευμα του Σαββάτου.
Το χρονικό περιθώριο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι η 12η Μαΐου, που η κυβέρνηση πρέπει να καταβάλει στο ΔΝΤ τη δόση των 700 εκατ. ευρώ.
























































