ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι βρίσκονται πιο κοντά σε ό,τι αφορά πολλούς τομείς, όπου θα γίνουν μεταρρυθμίσεις, δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί.
«Έχουμε μετακινηθεί πιο κοντά σε μια κοινή αντίληψη για τις μεταρρυθμίσεις, που θα υιοθετηθούν σε πολλούς τομείς», είπε ο Ευρωπαίος επίτροπος στους δημοσιογράφους στο Βερολίνο, αναφερόμενος στο σύστημα ΦΠΑ, τη διαχείριση των εσόδων και τον έλεγχο των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
«Η κυβέρνηση συμμετέχει ακόμη πιο εποικοδομητικά στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων. Επίσης, υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα σε ό,τι αφορά τη μεταρρύθμιση της αγοράς φυσικού αερίου», πρόσθεσε.
























































