ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Brussels Group, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Συντάξεις,


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το συνταξιοδοτικό έχουν βάλει στην κορυφή οι δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για συμβιβασμούς σε άλλα ζητήματα, σύμφωνα με το Bloomberg.
Όπως ανέφεραν στο πρακτορείο δύο αξιωματούχοι προσκείμενοι στις συζητήσεις, την Τετάρτη συνεδριάζει το Brussels Group, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας μέχρι το τέλος του μήνα.
Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπορέσει να αναλάβει επαρκείς δεσμεύσεις για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας, οι πιστωτές ίσως δείξουν επιείκεια στις απαιτήσεις τους για τον κατώτατο, ανέφερε ένας εκ των αξιωματούχων στο Bloomberg.
«Το συνταξιοδοτικό σύστημα δείχνει μη βιώσιμο και χρειάζεται μεταρρύθμιση», δήλωσε ο Γκούντραμ Βολφ, διευθυντής του ινστιτούτου Bruegel στις Βρυξέλλες. «Αν δεν το αναμορφώσεις και ζητάς μείωση χρέους, ουσιαστικά ζητάς από τους εταίρους να χρηματοδοτήσουν ένα μη βιώσιμο συνταξιοδοτικό σύστημα», είπε ο ίδιος.
























































