ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλειος Ρόκκος, Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Πανούσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, πήρε τηλέφωνο τον αστυνομικό υποδιευθυντή που του «τα έψαλε» η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν από λίγες μέρες, με αφορμή τα αστυνομικά μέτρα έξω από τη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον αξιωματικό για την “έντιμη, ψύχραιμη, αξιοπρεπή και νόμιμη στάση του”.
Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός υποδιευθυντής την περασμένη Τετάρτη ήταν υπεύθυνος των μέτρων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου τον πλησίασε και του ζήτησε σε έντονο ύφος το λόγο για τον οποίο η αστυνομία είχε αποκλείσει τον δρόμο έξω από τη Βουλή.
Ο αστυνομικός αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό και έλαβε τα συγχαρητήρια όλων των συναδέλφων του, τώρα και του υπουργού.
Ο αστυνομικός διευθυντής, Βασίλειος Ρόκκος, είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και πτυχιούχος Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Έχει 27χρονια υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία και υπήρξε μέλος της ομάδας που εξάρθρωσε τη 17 Νοέμβρη.
Από την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη έφτασε στη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.
























































