ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εφημερίδα Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαμηλότερους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα έως και το 2018 περιλαμβάνεται στις προτάσεις που θα καταθέσουν οι δανειστές σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής των Financial Times στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ.
Ωστόσο, τα νούμερα μάλλον δεν είναι όσο καλά πίστευε η ελληνική πλευρά καθώς σύμφωνα με όσους έχουν διαβάσει το κείμενο ο στόχος για το φετινό πρωτογενές πλεόνασμα είναι της τάξης του 1% και φτάνει έως το 3,5% το 2018.
Συγκεκριμένα το πρωτογενές πλεόνασμα ορίζεται στο 1% για φέτος, στο 2% για το 2016, στο 3% για το 2017 και στο 3,5% για το 2018.
Όπως αναφέρουν οι FT οι αριθμοί αυτοί είναι σημαντικά χαμηλότεροι από αυτούς που περιλαμβάνονται στο τρέχον πρόγραμμα το οποίο «ζητούσε» 3% πλεόνασμα φέτος και 4,5% για του χρόνου. «Είναι όμως και σκληρότεροι από ό,τι ήλπιζαν πολλοί στην Αθήνα» συμπληρώνεται στο άρθρο.
Σκεπτικό παραμένει το ΔΝΤ για το κατα πόσο μπορεί η Ελλάδα να πετύχει τους στόχους της και πίεζε για αναδιάρθρωση του χρέους, καταλήγει το άρθρο.
























































