ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε
Η Κίμπερλι ιδιαίτερα ευτυχής που συνάντησε τον Δένδια - Τι συζήτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Σαββατοκύριακο οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου άκουσαν με έκπληξη τον Αλέξη Μητρόπουλο να δηλώνει πως αν δεν ενισχυθεί άμεσα το ασφαλιστικό θα πρέπει να συζητηθούν περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.
Θέση που ακούστηκε για πρώτη φορά από στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο κέρδισε τις εκλογές λέγοντας πως “οι συντάξεις είναι η ιερή αγελάδα του ΣΥΡΙΖΑ”.
Τη Δευτέρα το πρωί τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τους περίμενε μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υποστήριξε τις θέσεις Βενιζέλου πως η κυβέρνηση δε μπορεί να πάει σε εκλογές χωρίς διερευνητικές εντολές και υπηρεσιακή κυβέρνηση και τόνισε πως από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνά ούτε το κείμενο των 47 σελίδων της ελληνικής κυβέρνησης.
Στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν πλέον το “που το πάει ο Αλέξης” και ανησυχούν μήπως έχει συντονιστεί με τη σκληρή γραμμή της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, γράφουν τα Παραπολιτικά.
























































