ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της, εντός των επόμενων ωρών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
«Συζήτησα για το θέμα αυτό, με όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες κατά το τελευταίο 24ώρο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος πρόεδρος.
Ωστόσο, ο κ. Πλεβνέλιεφ δήλωσε ότι στην περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση της κρίσης, η Βουλγαρία θα βρεθεί αντιμέτωπη με άμεσες επιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενταχθεί στην Ευρωζώνη.
Για το λόγο αυτό, όπως είπε, συνεργάζεται άμεσα τόσο με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ, όσο και με τους υπουργούς Οικονομίας και Εξωτερικών.
Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Πλεβνέλιεφ συναντήθηκε δύο φορές, με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
























































