ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Λυκούδης, Τρόικα,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο χρόνος τελειώνει και έχουμε σοβαρή εμπλοκή», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τη διαπραγμάτευση, σημείωσε.
«Όταν λέει ο Τσίπρας για εντατικοποίηση των θεσμών περιλαμβάνει και το ΔΝΤ… Χωρίς την τρόικα δεν μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση. Κανένας πολιτικός στην Ευρώπη δεν βάζει υπογραφή αν δεν υπάρξει έγκριση της τρόικας», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εφόσον αποχωρεί το ΔΝΤ από τη διαπραγμάτευση έχουμε εμπλοκή, γι’ αυτό και η “φιλενάδα” του Τσίπρα Άγκελα Μέρκελ δήλωσε προ εβδομάδας ότι χωρίς ΔΝΤ δεν υπάρχει λύση», πρόσθεσε ο βουλευτής.
Από την πλευρά του, στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, παρατήρησε πως «η χώρα είναι σε δραματική στιγμή, άκουσα κάτι φίλους μου του ΣΥΡΙΖΑ να λένε στα τσακίδια (για το ΔΝΤ) όμως όταν ένα από τα μέρη της τρόικα αποχωρεί η εξέλιξη είναι απολύτως αρνητική».
«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αποφασίσει εθνική αυτοκτονία για τη χώρα του και πολιτική αυτοκτονία για τον εαυτό του», δήλωσε και πρόσθεσε: Συμφωνία που έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση θα την ψηφίσουμε. Όσον αφορά το ενδεχόμενο καταστροφής της ευρωζώνης από ενδεχόμενο Grexit, με την οποία απειλούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε λόγο για αστειότητες.
























































