ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναδιάρθρωση Χρέους, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Δημόσιο Χρέος, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Ένωση,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε σήμερα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι αξιωματούχοι του εργάζονται πάνω σ’ ένα σχέδιο που θα επιτρέπει την ελεγχόμενη αναδιάρθρωση χρέους οποιασδήποτε χώρας δεν δύναται να εξοφλήσει τις οφειλές της.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε από αξιωματούχους να καταστρώσουν σχέδια για ένα σύστημα αναδιάρθρωσης του χρέους ώστε να μπορεί να παραμείνει στο ευρώ μια χώρα που δεν είναι σε θέση να εξοφλήσει τις οφειλές της.
Ωστόσο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε σήμερα ότι γίνεται οποιαδήποτε προετοιμασία για ένα τέτοιο πλαίσιο.
“Η πληροφορία αυτή δεν είναι σωστή”, δήλωσε ο εκπρόσωπος. “Επικεντρώνουμε πλήρως τις προσπάθειές μας στην επίλυση της τρέχουσας ελληνικής κρίσης εντός του πλαισίου του τρέχοντος προγράμματος”.
























































