ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόσυρση του δημοψηφίσματος της Κυριακής ζητάει με ανακοίνωσή της η εκτελεστική γραμματεία της Ομοσπονδία Τραπεζουπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ).
Ειδικότερα, η ΟΤΟΕ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την απόφαση του δημοψηφίσματος και τάσσεται απερίφραστα υπέρ του ναι.
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο δημοψηφισμα , χρησιμοποιείται για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες και η αδυναμία εκείνων που υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν για μία υπερήφανη και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.
Εκτιμούν ακόμη ότι «ο Ελληνικός λαός έχει επιλέξει συνειδητά και σταθερά την Ευρώπη της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής συνεργασίας με το Ευρώ ως ενιαίο νόμισμα».
Καταλήγοντας, η ΟΤΟΕ καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα ενώ «λέει ναι στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και στο ευρώ».
























































