Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης μιλά για “ανατίναξη” της Ελλάδας και Λαφαζάνης – Βαρουφάκης το παίζουν “μάγκες”!

Ο Αλέξης μιλά για “ανατίναξη” της Ελλάδας και Λαφαζάνης – Βαρουφάκης το παίζουν “μάγκες”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το θέατρο του παραλόγου διαρρέει στους δημοσιογράφους μέσα από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι “πρωτοκλασάτοι” αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τα έκαναν θάλασσα, ζητάνε και τα ρέστα από τον πρωθυπουργό και το παίζουν έξυπνοι ή επαναστάτες.

Πρώτος και καλύτερος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Έθεσε σε κίνδυνο τις συμμαχίες της χώρας με τη Δύση και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ, συμπεριφερόμενος ως οπαδός του Λιακόπουλου που ελπίζει να τον “σώσει” το “ξανθό γένος”. Δημιούργησε μέγα γεωπολιτικό ζήτημα με ένα ρωσικό αγωγό, ο οποίος τελικά δεν θα γίνει (διαβάστε εδώ) και ελπίζοντας σε δανειοδότηση από τους BRICS το οποίο επίσης αποδείχτηκε μούφα (διαβάστε εδώ).

Και παρά τις συνεχιζόμενες πατάτες του, τις επικίνδυνες για τα εθνικά μας θέματα πατάτες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το παίζει επαναστάτης και ασυμβίβαστος. Ισχυρίζεται ότι “η συμφωνία δεν μπορεί αν δώσει απάντηση στα προβλήματα και να δώσει μια θετική προοπτική στην χώρα”, ενώ στο ερώτημα τι θα κάνει είπε: «Θα το δείτε το απόγευμα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έχει τολμήσει να καταθέσει ούτε ένα εναλλακτικό σχέδιο στον ελληνικό λαό, ένα σχέδιο β όπως ονομάζεται. Γυρνά δεξιά κι αριστερά και παριστάνει τον αντιμνημονιακό, αλλά δεν έχει σχέδιο για τίποτα. Και εάν έχει σχέδιο τον προκαλούμε να το δώσει στη δημοσιότητα, αντί να λέει τις αριστερίστικες αμπελοφιλοσοφίες του και να παριστάνει τον ήρωα. Με τζάμπα λόγια του αέρα δεν θα παίζεις με τον ελληνικό λαό Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο άλλος εξυπνάκιας, ο άνθρωπος που με τη δημιουργική του ασάφεια μας έφερε στο τωρινό μας αδιέξοδο, ο αμπελοφιλοσόφος με τις θεωρίες παιγνίων, ο Γιάνης Βαρουφάκης ντε, το παίζει αινιγματικός για το τι θα ψηφίσει. Προειδοποίησε μάλιστα, αυτός ο υπαίτιος της παύσης οικονομίας που βιώνουμε, προειδοποίησε την ομάδα διαπραγμάτευσης να ζητήσει ρητή δέσμευση για το χρέος αλλιώς όπως λέει θα μας πουλήσουν κι εμάς όπως τον Βενιζέλο το 2012. Ο Βαρουφάκης δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις. Σε κανέναν, ούτε σε πρωτοετή φοιτητή.

Και όλα αυτά ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έχει διαρρεύσει, τους είπε: «Εδώ μιλάμε για ανατίναξη του κράτους και όχι απλά ένα Grexit».

Βαρουφάκης και Λαφαζάνης φαίνεται ότι δεν νοιάζονται και τόσο για την ανατίναξη της Ελλάδας. Ο ένας ζει σε φανταστικό παιχνιδιάρικο κόσμο και ο άλλος ονειρεύεται να γίνει ο νέος Λένιν. Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν τους έχει δώσει καμία εντολή για Grexit. Ούτε για τις παλαβομάρες που έκανε ο Βαρουφάκης πέντε μήνες, ούτε για να τα βρει ο Λαφαζάνης με τον Πούτιν. Αλλά εκεί δεν τους νοιάζει τι λέει ο λαός, εκεί ξέρουν καλύτερα. Αμφότεροι αποτυχημένοι… Αλέξη, ξεκαθάρισε το κόμμα σου την επόμενη ημέρα από τους εκτός τόπου και πραγματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...