ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με τις ελληνικές προτάσεις, καθώς η κυβέρνηση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, σύμφωνα με την ολλανδική έκδοση της εφημερίδας «Telegraph».
«Οι πρόσφατες εμπειρίες με καθιστούν αρκετά επιφυλακτικό σχετικά με τις ελληνικές προτάσεις» τόνισε ο Ολλανδός πρωθυπουργός. «Χρειαζόμαστε αξιόπιστα και ρεαλιστικά μέτρα ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε ο Ρούτε.
«Μέχρι στιγμής, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες μας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι αυτή η εξέλιξη μας καθιστά άκρως επιφυλακτικούς για την ελληνική συμφωνία.
























































