ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Grexit, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γαλλία, Γερμανία, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Μνημόνιο,


















































Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρώτη μεγάλη ήττα του σε ευρωπαϊκά όργανα “έφαγε” στο Eurogroup της Κυριακής , ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αρνήθηκαν να υπογράψουν κοινό ανακοινωθέν στο οποίο να περιλαμβάνεται όρος για Grexit, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.
Ο Σόιμπλε και στο Eurogroup συνέχισε να τηρεί αδιάλλακτη στάση και να θέτει συνεχώς προσκόμματα , προβάλλοντας αυτή τη φορά ως μείζον το ζήτημα της αξιοπιστίας της Ελλάδας.
Έτσι, παρά το γεγονός πως είχε στο πλευρό του, τους υποτακτικούς του στην ευρωζώνη, μέσα στο Eurogroup υπήρξαν αυτή την φορά εντονότατες φωνές κατά του προβληματικού Γερμανού υπουργού, κυρίως από Γαλλία και Ιταλία, αλλά και από μικρότερα κράτη, που πλέον αρχίζουν να διαχωρίζουν την θέση τους από την ηγεμονία της Γερμανίας.
Το ξήλωμα του Σόιμπλε έχει αρχίσει…
























































