ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει το πρωί της Τρλιτης στις 09:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση που διαμορφώνεται στο κόμμα και την κυβέρνηση μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.
Νωρίτερα στις 08:00 συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο κρίσιμα θέματα προς συζήτηση.
Το πρώτο είναι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Σύνοδο Κορυφής τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στις Βρυξέλλες και, το δεύτερο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της μετά την διαφοροποίηση 32 βουλευτών της.
Η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέραν της συζήτησης για τη συμφωνία, αναμένεται να διευκρινιστεί η στάση των βουλευτών, κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, αν, δηλαδή, προτίθενται να επαναλάβουν το «παρών» ή να επιλέξουν το «όχι» ή και να απουσιάσουν ή αν θα επιλέξουν να αλλάξουν την ψήφο τους.
























































