ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξυδάκης: Αναπόφευκτος ο ανασχηματισμός

Ξυδάκης: Αναπόφευκτος ο ανασχηματισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναπόφευκτος είναι ο ανασχηματισμός, κατά τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νίκο Ξυδάκη.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ψηφοφορίας στην Βουλή, ο υπουργός χαρακτήρισε φυσιολογικό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

«Σέβομαι τη στάση αλλά δεν την κατανοώ. Δεν μπορεί να παραμείνει υπουργός που έχει καταψηφίσει, ο καθένας μας είναι αντιμέτωπος με την ιστορία. Κατά την γνώμη μου είναι αναπόφευκτος ο ανασχηματισμός αφού το πρόβλημα αγγίζει τα όρια του τεχνικού. Είναι απλά τα πράγματα. Η πεποίθηση σε τέτοιες κρίσιμες ώρες είναι υποδεέστερη της συλλογικής ευθύνης».

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να παραιτηθούν οι βουλευτές που ψήφισαν όχι σήμερα, απάντησε πως δεν γνωρίζει ο ίδιος τι πρέπει να γίνει αν και υπογράμμισε πως υπάρχει συνειδησιακή αντίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Δούρου μίλησε τηλεφωνικά με τον Κοτζιά: «Να αποτραπεί μία ακόμα, καταστροφική για τη χώρα, θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής

Η Ρένα Δούρου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης

Πολιτική αναταραχή μετά τις διώξεις τεσσάρων βουλευτών της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...