ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
OdysSEA στη Νέα Μάκρη: Το καλοκαίρι βρήκε το «καταφύγιο» του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες αυτή τη στιγμή και δεν είναι και στις προθέσεις της κυβέρνησης, υποστήριξε η νέα εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο συνέντευξης στο ΑΜΠΕ.
«Το θέμα μας είναι να μη χαθεί ο στόχος, είναι αυτονόητο ότι αν ακολουθούνται δυο διαφορετικοί δρόμοι, αυτοί οι δρόμοι θα είναι αποκλίνοντες και όχι συγκλίνοντες, εφόσον αυτό συνεχιστεί» τόνισε χαρακτηριστικά.
Νομίζω, συνέχισε, ότι αυτό είναι φυσιολογικό να συμβεί αλλά πιστεύω ότι είναι στις προθέσεις όλων, στις προθέσεις όλης της κυβέρνησης, να μην φτάσουμε σε τέτοια θέματα.
«Ωστόσο ξέρετε είναι δυναμική η κατάσταση, ρευστή και νομίζω ότι κάθε μέρα στο πολιτικό σκηνικό θα αποτυπώνονται και οι συσχετισμοί» υποστήριξε, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι οι εκλογές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.
Όσον αφορά την ψήφιση του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων, η κ. Γεροβασίλη εκτίμησε «υπάρχει πολιτική ωριμότητα στους περισσότερους – τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε και στην πρώτη ψηφοφορία».
























































