Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολλανδός πρέσβης: Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα

Ολλανδός πρέσβης: Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα, με μια από τις καλύτερες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη εμπορίου και με πολύ ικανό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, δήλωσε ο Ολλανδός πρέσβης στην Αθήνα Γιαν Φερστέεγκ, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Με την πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς και ένα καλύτερα στοχευμένο ασφαλιστικό σύστημα, μπορεί να γυρίσει γρήγορα στην ανάπτυξη, συμπλήρωσε.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις, που χρησιμοποιούν το ταλέντο και την ενέργεια των νέων ανθρώπων μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική οικονομία εκτιμά ο κ. Φερστέεγκ, ο οποίος δημιούργησε την κοιτίδα Orange Grove στην ολλανδική πρεσβεία. Σε αυτή, φιλοξενούνται σήμερα 60 νεοφυείς επιχειρήσεις, μερικές από τις οποίες, όπως σημειώνει ο Ολλανδός διπλωμάτης, «καταγράφουν ήδη τις πρώτες τους επιτυχίες».

Για τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους, εκτιμά ότι ήταν μια δύσκολη υπόθεση γιατί όλοι χρειάστηκε να υποχωρήσουν, ωστόσο πιστεύει ότι είναι θετική για το μέλλον της Ελλάδας, γιατί το νέο δάνειο θα αποτρέψει την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού και οι προβλεπόμενες μεταρρυθμίσεις θα βοηθήσουν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Για τη στάση που τήρησε η Ολλανδία στις διαπραγματεύσεις, λέει ότι δεν είναι όλα «άσπρο-μαύρο» και ότι η κυβέρνησή του προσπάθησε να πείσει θετικά το κοινοβούλιο να περάσει ένα νέο δάνειο για την Ελλάδα, μετά από δύο bailout: «Αν δεν ρυθμιστούν τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής οικονομίας, η Ελλάδα θα παραμείνει εξαρτημένη από τους άλλους» τονίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ολλανδία θα αναπτύξει προσωρινά συστήματα Patriot στην Λιθουανία

Ο Μακρόν θέλει να στείλει ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα να πολεμήσουν τους Ρώσους – Το ΝΑΤΟ αρνείται και στη Γαλλία τον αποδοκιμάζουν

Ευρωμπάσκετ 2025: Πέρασε νικηφόρα από τη Χάγη η Εθνική Ελλάδας 74-72 επί της Ολλανδίας

Βίλντερς: «Η Τουρκία πρέπει να αποβληθεί από το ΝΑΤΟ»

Ολλανδικό δικαστήριο καταδίκασε ως εγκληματία πολέμου οπαδό του Μπασάρ αλ Άσαντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...