ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύνταξη στα 72 χρόνια ηλικίας απαιτεί τώρα η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση.
Η τρόικα βασιζόμενη στο πρώτο μνημόνιο καλεί την ελληνική κυβέρνηση από το 2021 να αρχίσει την σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, κατά μισό έτος ετησίως έτσι ώστε σταδιακά το όριο ηλικίας για να μπορεί να πάρει κάποιος σύνταξη να φτάσει τα 72 έτη, όπως αναφέρεται σε προδημοσίευση της εφημερίδας Αγορά.
Σημειώνεται ότι στο πρώτο μνημόνιο προβλεπόταν ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να καθορίζονται και με βάση το προσδόκιμο ηλικίας των κατοίκων μιας χώρας και σύμφωνα με αυτή την παράμετρο στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φτάσουν τα 71 έτη.
Στο μεταξύ πάντως η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί να νομοθετήσει άμεσα την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 έτη στο πλαίσιο της κατάργησης των πρόωρων συντάξεων.
























































